Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några meningslösa ord som skrivits kan läsas här, skulle varit rubriken på texten.


Prova att läsa det på dia lek t




Antalet oattraktiva löpare brukar överstiga
antalet attraktiva medlöpare. Har därav
undrat över om jag bryr
mig mer om det oattraktiva
än det som tar sig
ut som vackert och det
står ungefär lika i den
matchen. Bara att rättstavade ord
verkar leda över antalet felstavade
ord. Vilket kan kännas som
en orättvisa, så obekvämt osjungen
ännu. Men antalet falska toner
i exempelvis Eurovisionsschlagern
understiger fortfarande antalet rätt tonläge
i väl sjungna melodier hittills...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 601 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-07 12:35



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Roligt balanserat!! Attraktiva substantiv osv...!

Blir nog bäst när de missklingande orden är i minoritet?! Annars förlorar de lätt sin karaktär av unika variationer... sådant som gör visan ännu mer rätt?!
2019-01-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP