Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

en morgon en lust

allt jag inte vet

allt jag vet

Skall jag säga något alls

vargarna ylar, du är min längtan.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-18 10:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin..
2023-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP