Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Summan av året som gick


Poeter som vet

När året gått och du vill summera
Bland spåren av rynkor som blivit
flera
Tänker du kanske på året som följt
i spåret
Dåligt eller bra
Visst var det väl ändå något att ha
För dej och dom andra
Vilka de nu är
Det låter jag vara oskrivet här
En del har haft det svårt
Det vet jag visst
Men vill ändå inte vara
en dysterkvist
Lev och låt leva tänker jag sedan
Det liv som du har alla redan
Men det är väl en självklarhet
För alla poeter som redan vet




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-08 16:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din text manar till en stunds eftertanke, sen ler jag igenkännande och inser att det "bara" är att trampa på, "bland spåren av rynkor som blivit flera" (suveränt uttryck!).
2019-01-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skriftat och rimmat om årets bokslut. Oavsett svårigheter, så finns ofta guldkorn att ta tillvara.
2019-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Tyvärr inte.
2019-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP