Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Någon som gör livet lättare och lite ljusare.


Dom gav mig allt.

Jag har gjort det så många gånger men ångrat det igen, jag har legat vaken hela nätterna och tankarna har gjort mig helt galen och inte låtit mig finna sömn.

Jag har gjort det så många gånger men ångrat det igen, jag har stått där på pallen med repet runt min hals men bödeln i mitt huvud sade stopp låt han gå.

Jag har gjort det så många gånger men ångrat det igen, jag har druckit och låtit tankarna fara fritt, men sömnen har stoppat mig från att göra något dumt.

Jag har gjort det så många gånger och ångrat det igen, jag har stått där på kanten till avgrunden, ett steg från att tappa bort det liv jag har idag.

Jag har gjort det så många gånger men ångrat det igen.

Men nu har jag stjärnor som leder mig rätt och fyller mitt hjärta med kärlek,
Så nu behöver jag inte ångra något igen, mina tankar är klara och fri från mörker.

Dom har gett mig hopp och en framtid som det var längesedan jag haft, dom är och kommer alltid att vara det jag har kärt och ger mig det jag just behöver, tacksamhet och framtiden.

Dom har gjort det , dom har gjort så jag inte behöver ångra något igen , dom har gett mig en tro och en frihet ingen annan kunnat ge.

Dom har gjort det, dom stjärnorna jag pratar om , dom är mina barn.




Fri vers av Skaulu VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-08 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skaulu
Skaulu VIP