Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Människans natur...


Inte vårat problem.......

Vi kalhugger river upp varenda rot, inget stopp på girighetens rop,
Vi gräver, rotar och letar efter sten i en jättegrop,
Vi byter ut skogen mot "miljövänliga" vindkraftsparker,
Vi skiter i om natur och djur blir skinn och ben i deras egna marker,
Vi ska ha pengar och snabba kapital,
Dom andra,dom har inget annat val,
Sen det lilla värdelösa som blir kvar är inte vårat problem,
Det får framtiden och våra egna barn lösa i deras levnadssystem.




Fri vers av Skaulu VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-26 10:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ännu har ingen valt att söka tillstånd till att bränna yrkesdelen i lokalkatalogen för år 2005 eller boktitlar som 'Orkanen', 'Karavanen' eller 'Van-dalerna'...
2023-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Ut med kapitalismen! In med socialismen!

2023-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Skaulu
Skaulu VIP