Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Barnen

Ni har hållit mig på ytan som ett guppande flöte när det kännts som svårast,
Ni har förgyllt mina dagar när dom varit som mörkast,
Det är ni som betyder allra mest som kan ta fram dom värsta och dom bästa sidorna av en som människa,
Ni har borrat er in i mitt hjärta så djupt och så långt,
mina barn.




Fri vers av Skaulu VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-16 22:23



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Dina ord Skaulu,
gläder hjärtat mitt
och omvandlar det
meningslösa till
värme och närhet ...
2023-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Skaulu
Skaulu VIP