Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En kort text om dom tankarna som håller dig vaken om natten.


Tankarna

Om du vrider och vänder dig som en fisk utan vatten,
Dom onda tankarna jagar dig hela långa natten.

Då du en vän behövt att hålla om,
Som får dina tankar att vända om.

Dom onda tankarna då du övervinner,
Och hoppas att dom för gott försvinner.

Och vännen du har kär,
Har fått väck dina besvär.

Du min kära vän tack för att du finns.

God Natt!




Fri vers av Skaulu VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-09 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skaulu
Skaulu VIP