Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skitmåne

nymånen vandrar ensam
på himlen den klara
fyllot spyr så ömkligt bara
klockan är endast fem

mor den stackars kvinnan, hen
kallas så i mediarapporten
när hon sköt barnen ur fönstret
med kulor som dödade dem

de lekte med klossar på gatan
så gör man inte för s...tan

full var inte månen än
den tidiga kvällen

© Bosse 11 januari 2019.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-11 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten