Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya sätt

Vi måste hitta nya sätt
att dö

Det håller inte att dö
så här

Det är för resurskrävande,
för ogenomtänkt,
för obehagligt

Folk dör ju
huller om buller

In full view

på gator och torg,
i sjuksängar,
i hjärtslag
och alkohol

Fy för den lede!

Döden beter sig som ett svin

Vi måste hitta nya sätt




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-13 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP