Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epigram

De döda sjunger ljudlöst
tysta sorgesånger

rosen vissnande blomblad fäller
där den gråter sorgset i väntan
på vårens livgivande sol.

© Bosse 13 januari 2019.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-13 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten