Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min stora kärlek kommer jag aldrig att få

Min stora kärlek kommer jag aldrig att få

Tänk att alltid gått bakgrunden och ser dina ögon blå
Jag vet att det kan inte på något sätt bli vi två
Det känns väldigt hårt i bröstet att inte få säga som det är
Men ödet är inte snällt,tänk att kunna gå fram och säga
du är mig kär
Tyvärr blir det aldrig så man gråter tyst och det känns förfärligt
Min stora kärlek kommer jag aldrig att få att känna detta härligt

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-14 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj