Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Licentia poetica/Sten Wiking


YTTRE INTRYCK VS INRE UTTRYCK

Det finns alltid ett oskyldigt nöje

i att i det yttre söka uttyda det inre,

utan att göra sig skyldig till olaga

intrång.

 

Det är det yttre intrycket

som påverkas av det inre,

liksom det inre uttrycket

påverkar det yttre.

 

 

 

 

*

 

 

 




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2019-01-17 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP