Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RUBRIKFORMAT innehåller FORM vilket inte är en [1] oviktig a

= antydan […] formellt (11101/ /110) nog. Fet form förekommer. Färg… enligt manualen. 2019 copyright [(year)] — se även © symbol… Unicode (M… map) goggla///////////////////////
/////////////////////////////////////
////////////////grej-en med e-brev
/////////////////////////////////////
////////////////@… måhända… fri-
märke//////////////////////////////
///////////////////////////////////vy-
kort//////////////////////////////////
//////////////////////et… c. WOW… fung. ////////////////////////////////////////////
////////////////////////////////////////////

Juste protokoll… enligt författaren [110/
/11100] således////////////////

Tiden (bf) går… enligt manual-
en//////////////////////////////

Även (verb/ /et) goggla ‹97/ /102› före-
kom-
mer/////////////////////////////

 

20190117 [To] således/////
////////////////////////////
fung… fungerar///////////
////////////////////////////

______________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ [ff] (ÿ) således.

[------------------------] fung/

[–––––––––––––] fung/

Ba+ fungerar… betyg före-
kom-
mer.

[······································]

 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-17 22:21



Bookmark and Share


  farbror zwed
Bigrammet ek fungerar i ekonomi — till exempel///////////////////////////////////

2019-01-24

    Roger Runkar Ragnar
Elstekel !
2019-01-18

  farbror zwed
___________________________
 2019-01-17 22:21 — 2870 text-
 èr… WOW//////////////////////////
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


2019-01-17
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed