Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En själ får se på saken, likt bagaren på sitt ljusa bröd. Pås i tiv t. (Jaget i texten skulle kunna vara yttrat av 'kvinnan som inte hette Eva'.)


Som jag själv ser på saken



Tvenne människor träffas vid ett vägskäl.
De yttrar något, troligen en till varandra ställd replik.
Kanske formulerat som en fråga och ett svar?
- Hur står det till numera?
- Int är det bra nu.
Int har det varit bra ens förut.
Int ser ens framtid mera ljus ut heller.

(Den svarande berättar bara som det är.
Utan att i rösten sin lägga in utslag av ett
mörkt eller ens som beklagansvärt sinne.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-18 14:10



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Livet. I korta rader. Utan beklagan. Snyggt fångat.
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP