Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingen oerhört Lång sång… inte (mycket) nytt… emellertid/////

Ingen oerhört Lång sång… inte (mycket) nytt… emellertid/////

fung/////

Trevlig helg (10000/ /25) poeter… tiden (den) går. Således/////

Meter är inte (ac) meter… förstås/////

 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-18 18:30



Bookmark and Share


  farbror zwed
Nog är pop en [1] sorts musik… ock-
så ett [1] antagande = ae (Ø) […] @/
2019-01-24

    Roger Runkar Ragnar
Pop Cola & Isteris !
2019-01-18

    Roger Runkar Ragnar
Pop Cola & Isteris !
2019-01-18
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed