Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hästar skalar kanske inte en morot innan de äter. Men människan skalar gärna grönsaker. Ett annat kapitel tar upp onödan med att förlänga ett samtal i telefon från en minut och tio sekunder, tills batteriet visar sig vara på upphällningen.


Frivillig användning av banan och morot





Banan
kan uttalas
som om det vore
en arena för en slinga
räls för tåg eller mark avsedd
för biltävling. En morot kan med
annan stavning i bli ordet motor. Å
andra sidan ligger de nog bra till
för att kompletteras med
grönsaker och frukt till
rätter vilka äts en
smula före och
efter. Har
säkert
förekommit
i böcker med
praktiska tips även.
Ungefär som '77 sätt
att använda en banan
med skal'. Om det finns
77 sätt att använda en morot,
vet jag just inte. Men
kanske duger den
som början till
en sallad,
stuvning
eller som
bas för gryta,
soppa eller att
mer gnaga på. Har
du ett gångjärn som
gnisslar, sägs ett bananskal
kunna avhjälpa felet. Helst bör
gångjärnet inte befinna sig i bostaden
dock. Emedan det kan dofta en del om just
skal. Undersökningar om vad som, ämnar
sig att äta i kollektiva utrymmen som ett
tåg, en buss, flygplan eller på bio och
teater har visat sig tillhöra en del
populära ställen att undersöka
saker på. Somlig läsning bör
undvikas till varje pris,
ehuru de kan som
emanera i en del
olika ljud som
möjligt
andra individer
kan då tolka litet
'hur som helst'. Har
det kommit fram. Dessa
har då kunnat vara exempelvis
i form av sucken, stönandet samt
även uttryck för njutning eller
rena muntrationer. Enligt
branschen tidskrifter,
böcker, blad samt
även upplysande
broschyrer,
troligen.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-21 04:42



Bookmark and Share


  danne //
snygg form
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP