Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Veckans uppgift på #skrivutmaningen på Instagram


Dit du går

 

Skogen samlar på skrapsår
så det är dit du går
primalskriket och plastpåsen
den oplockade gåsen
trötta benrester fylls av sav
du kanske döms för innehav
fast du numera är ren
förtvivlade ögon av bärnsten
blinkar bort morgondagg
kvitt giftet, men inte all agg

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2019-01-21 21:14



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Med eleganta rim målar du bilden av en ensam inre kamp i skogen, en fristad. Man är där och kan känna hennes förtvivlan. Skickligt !
2020-07-03

  Lars Hedlin
Väldigt bra skriftat!
2019-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Ett starkt berörande porträtt om ett levnadsöde!
2019-01-23

  Blomma-Stjärna VIP
berörande och grym
klarspråk i vacker ord-dräkt
2019-01-22

  Magdalena Eriksson VIP
mycket i korthet
du kan verkligen skriva om det som är smärtfyllt och förbi den jävla skammen att livet är så svårt!
2019-01-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Otroligt bra skriftat! Rimmen är perfekta och innehållet berör mig.
2019-01-22
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP