Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uljo lade nyss ut en text om hundar. Den lästes av mig och kommenterades på detta vis. Rim på sex rader, apropå tal om sex i rubriken. En liten vits? Därför ger jag inte bort fönsterrutor i present. De är så dyra att slå in...


Kritik på en text (1814) rader om sex








Är då människan en hund,
kanske blott ibland för en stund,
som på olika sätt ser till sitt revir,
som hunger efter egen empir,
stil att lysa likt en lykta ljus,
som att gå brandvakt utanför portar till vart hus.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-02 04:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP