Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets melodi

Livet spelar oss en melodi som vi alla känner till.

En sorgsen snutt full med tragedi.

En glädjerik trudelutt med skratt, tjo och skutt

En ballad med kärlekens toner, eros, agape, philia och libido.

Melodin tar oss på en oförglömlig resa en resa som vi alla tar del av.

var vi än i världen befinner oss så vaggar vi i sångens alla takter och rytmer och dansar fram på den väg melodin oss leder




Övriga genrer av GloomyBird
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-22 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GloomyBird
GloomyBird