Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat skymmer sikten

hjärtat skymmer sikten
droppar
över det förflutna

framtidens försök
att förstå
nuet




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-22 14:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag har under lång tid varit i havsnivå. Din text tar mig upp på Zenberget igen.
2019-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson