Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilken idé som helst kan vara fröet till en bok, samt är det även ofta nog. Ett försök till förklaring.


Något litet om skillnader





Att skapa något är en lust.
Vilken har likheter med
såväl kärlek som förälskelse.
Kärlek förväxlas ofta med förälskelse.

Kärlek förväxlas ofta med sex.
Men kärlek skapar i vilket fall något
och har som gemensam nämnare,
just lusten till att skapa.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-23 14:54



Bookmark and Share


  danne //
lusten är viktig!
drivkraften heltklart.
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP