Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


älskade klokuggla


skriver en dikt med en pensel av guld
till dig älskade Uggla
som aldrig ringar runt ögonen får
önskar jag hade vingar
så kunde jag flyga till dig
knackade då på fönstret ditt

älskade hjärtat mitt

kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-23 18:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tänk ändå att solen lyser fastän naran biter :D
2023-03-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP