Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många timmar

Många timmar går åt att sova
att drömma kontinuerligt samma erfarenhet
Krafterna i hjärnas aktiviteter
gör oss nakna och trötta
Dagarna släpps i sekunder
där det händer många händelser
Fablande av nuet applådera varje gång
vi försöker stoppa sekunderna
i fantastiska grunder
Vi drömmer och försöker fly från dåliga kopplingar
i vardagen
Framstegen finns i ett sofistikerat utgångsläge
som bevisar att vi är själva målet
Vår dimension gömmer sig i ögonvrån
i planetens fantasi medan vi sover





Fri vers av Minona
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-24 19:55



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Starkt och lyriskt !!!
2019-01-25

  Solstrale VIP
Ja det var exakt fångat! Gillas!
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona