Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De tre orden

 

Du är lite komisk i din osäkerhet.
När ska du säja att du älskar mej?
Snälla låt mig inte vänta i en evighet.
Vi är på gudstjänst i statskyrkan.
Här är det stramt, återhållet, allvarligt.
I natt var vi fria, vilda och vackra.
Jag drar dig ut i det varma ösregnet.
Därute genomblöt kvicknar du till.
Jag kysser dig mitt i en folksamling.
Äntligen säger du det: jag älskar dig.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-25 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP