Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Area 7



Det egna självet
söker svar av det andra egot
Hemisfärens boning
är tudelad
Engagemanget stort
Tecknen goda
Tystnaden talar
Skulden är liten
Kollektiv belastning
är symtomatiskt
med erfarenheten




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2019-01-26 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP