Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord och inga visor

Han är en Gud med egna bud
Deklarerar
Att han inte vill höra ett ljud
Hon respekterar
Bokstaverar b-e-s-ö-k-s-f-ö-r-b-u-d




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-01-29 22:12



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Wow ! Såå otroligt snyggt och elegant ! En verklig delikatess ! Låter som ett alltför ojämlikt förhållande med en riktig patriark !
2020-07-03

  Marita Ohlquist VIP
Starkt avslut på en tankeväckande text!
2019-02-02

    ej medlem längre
Tuffa bud
i poetisk skrud
2019-01-30

  Lars Hedlin
Stark och i beröring!
2019-01-30
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP