Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortfarande rätt

rymden sträcker ut fingrarna
spindlarna som kryper över bordet
och ber om kaffe
för att ha något att spå i

rymden kommer att fortsätta
sträcka ut sig
bort ifrån dig

eftersom du hade rätt
från början

och fortfarande har rätt




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-28 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson