Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt månen


Vad hård du är, viskar du
Det är för att jag är med dig
Natten är som gjord för kärlek
Jag kysser din rosenknopp
när vi kastar oss i omlopp
runt månen, och du för mig
in i dig, och allt svartnar
Vad våt du är, viskar jag
Det är för att jag med dig
Vi känner en sån glädje
och tacksamhet över livet
Våra samtidiga orgasmer
är magiska och vi landar
i sängen, jublande
Varför vi är så lyckliga?
För att vi är med varandra.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-29 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP