Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägmärke

Enslighetens väg
är grå som dimman
knäböjd står framtiden
i dunklet.

Den sådd som grott
i dina spår,
Anar du skördefärdig
för liemannens skära.

Bosse 30 januari 2019.






Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-30 11:01



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Gillar din fina beskrivning av ensamhetens vägar!
2019-02-01

  danne //
hade lite av denna erfarenhet i dag på strecka mycke rök som yrde till väders, när lång-en tradare från Europa , en från bolaget fullastad me tim mer river upp allt i livlig dans , där man tryggt o tryckt kramar hårt om ratten ..
Härliga ord Bosse gilla dem rejält ...
kram på dig / danne
2019-01-30

    Sefarge VIP
Med insiktens
Medmänskliga
Djup skrivet!

2019-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten