Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först tittar vi framåt

Först tittar vi framåt
tunnlarna första klan
spelar konstant

Vi bygger slott och sjöar
som omger våra iver att leva
önskar oss ett gott liv

Varje tillfälle är en ny upplevelse
som driver vår dröm till nya färger
där det inte finns något omöjligt

Sedan kommer nya epoker
med svarta vingar
vår sol förmörkas mitt på dagen

Det fina ljuset försvinner
vi befinner oss i minernas dal
utan en klocka som driver tiden fram

Vi ser bakåt och nuet förgörs
försöker räkna havets salt
och inser att det är ett omöjligt företag






Fri vers av Minona
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-30 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona