Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huggspånor

Ni står vid min sida
jag känner er närvaro
Alla ni som varit före mig
ni som skapat
något av intet –
av mull och av trä –
av ordets kraft.

Jag hör er som ett brus
ordlöst. Ibland argt
likt grälande röster
klarast hörs de som
var mig kära.

Jag hör min fars förklarande ord.

Man måste tala med arbetet
annars blir det inte bra

detta skapar en ton inom mig
känner kärleksfylld resonans

mina händers arbete
förnimmer lyckoruset
min kropp pulserar när
tanken skapar tillblivelse.

© Bosse 31 januari 2019.





Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-31 16:35



Bookmark and Share


  objekt3
Hur de går i benen och spritter i öronen

Mycket fint bra början på något mer
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten