Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


                Lite historik.

Ba+ syntesen började i februari 1997 och den har (således) pågått mer än [mä] (::) 21 = 10101 år… WOW förekommer. Juste ‹101/ /11101› text är ”formell” Jargon. 20190201 före 20190202 men troligen är inte (ac) våren på gång än. Vänligen… farbror zwed som betonar (term-
en) WOW ‹87/ /101› enligt föregående antydan… WOW ånyo? Tydlig-
en. Tid-
en (den) går//////////////////////////////////////////////

 

 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 238 gånger
Publicerad 2019-02-01 22:41



Bookmark and Share


  farbror zwed
2898 TEXT-
ER//////////
NOTERADE
/////////////
/////////////
/////////////
/////////////
/////////////
/////////////
/////////////
/////////////
/////////////
/////////////
[··············]
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed