Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kärleken kan

runda vokaler på tungan du bär
ljudandes former du lekandes lär
leenden små nu formar din mun
i ögonen blå ett rungande lugn
i vaggandes famn ditt hjärta knyts an
du ser på din mor vad kärleken kan







Fri vers av Huvva
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-05 21:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt komponerat
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Huvva

Senast publicerade
Svala
Mörk
Vad kärleken kan
* Se alla