Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omättlig

 

Jag stoppar i mig själsliga karameller
i skymningstimmen
äter glupskt
visor, rosor, flisor, poesi
man kan tro jag lider av bulimi
men allt jag vill är att kittla mina sinnen
släppa anden fri
frieri
pussar på molntussar
som åker förbi
själsliga spårvagnsbussar
med alla de andra jagen i
och själva dagen
som redan blitt kväller

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-06 22:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt framfört med fri varm ton!
2019-02-07

  Per Teofilusson
Ja, svårt att hinna med allt godis innan dagen tar slut. Dina texter t.ex både här och där. Samla de inom hårda papper så jag kan hänga med i svängarna.
2019-02-07

  aol
Gillas mycket,
2019-02-06

    Roger Runkar Ragnar
Du skriver fint !
2019-02-06

    Roger Runkar Ragnar
Frieri är ett väldigt vackert ord ser jag nu, frieri innehåller dessutom en trevlig diftong !
2019-02-06

    Roger Runkar Ragnar
Stoppar upp min poesisjäl med explosiva smällkarameller som den omättlige Niknettak har bakat i den skumma skymningstimmen.


Den uppstoppade poesisjälen tackar bockar, och niger nätt inför nyss lästa alster.


Återkommer när mitt nysådda frö börjar att gro i den gråa substansen !
2019-02-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP