Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5


Samhällets olycksbarn [haiku]

 

Vuxen är flickan
lämnar barnet bakom sig
svek som går i arv

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-06 13:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit med insikt!
2019-02-07

  Nanna X
Ja precis som i Victor Hugos roman - väl vald titel!
2019-02-06

  Blomma-Stjärna VIP
tyvärr
det är starkt
vårt sociala arv

kort o koncist


2019-02-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP