Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feeling! Feeling!! Feeling!!!


Stormaktstiden. Isolering. Jag skäms för den människa jag är. Gatans homb. Det riktigt sjunger i väggarna av sorg.
Det förflutnas hela längtan och kärlek i ugnen. Det var dumt av mig att fråga, förlåt. Det var på 20-talet. En efter en dör vi människor. Ge mig en snus! Gatukåmbernas stationer.
Kom skog, bo i mig, skaka mig vaken. Glöm allt du har lärt dig.
Träd in i din själs ljus. Fåglar som blixtar. Undrar vad som ska hända här näst. Stormaktstidens brutalitet. Pudra och sväng. Vicka på höfterna och sminka vinka hinka smasch!
Gatornas hela horder utav människor självlysande av kärlek.
Jag tror på de vanliga människornas vardagliga mirakel.
Hur ska jag kunna få dig att förstå? För att du ska blomma så måste du våga utsätta dig för tillräckligt mycket ensamhet.
Gatans horm och vågornas charm. Jag tittar på dig alltid!
Karin Boyes värme. Maria Wines eld. Johan Hallgrens hav.
Stormaktstiden. Isolering. Dagar utav glädje och flöde utav ljus.
Jag skäms inte för någonting. Jag kommer till dig i natten, biter dig lätt, slickar mig närmare närmare riktigt nära. I natt ska jag ge dig tre orgasmer. Själens och hjärtats laboratorium.
Hunden? Hunden står bunden i Vanadislunden. Det är nu fastslaget att hunden står bunden i Vanadislunden!
Ständigt dessa gator med sitt kåmb. En isande ensamhet.
Konstig text du skriver Hallgren. Ty han som var jag var jag som aldrig var han som ville vara hon. Socialpsykiatrins hela plattformar utav ömhet och empati. Gatans hela psykiatriska charm. Släng inte ditt papper på golvet i bussen snorvalp!
Vad fan säger du gubbjävel? Tigger du stryk? Gatuvång.
Gatuklog. Gatukåmb! Vad fan babblar du om din psyksjuka fan?
Stormaktstidens omvandling till Coop och gunstig Junker!
Barnen gråter, föräldrar som ignorerar upptagna med ett Nätcasino. Kronofogden. Utmätning. Barnen skriker. Föräldrar som hetsäter snabba krediter. Få tyst på ungarna! Jag spelar. Bort. Våra sista. Pengar. Vi måste börja odla potatis.
I vardagsrummet. Tristess. Sorgens hela sprängande balansräkning. Tysta skyar som dansar uppkåtande gentemot en hel generation. Norrsken i söder. Vart ska allt sluta? Var har vi varit? Vad vill vi innerst inne. Var ligger innerst inne?
Vad otroligt vacker du är älskling! Sen du fick din tarmsköljning avklarad. Jesus bor i mitt hjärta. Gatuflex. Gatulumb. Gatugud.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2019-02-06 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP