Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stoft och energi [haiku]

 

Enkla människor
födda ur odödlig famn
ljusets arvegods

 

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-02-07 20:49



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Mycket Bra !!!
2019-02-09

    Elisabeth Nilsson VIP
En hel värld av ljusgestalter, i otroligt bra haiku!
2019-02-08

    Lars Gullberg
Ja när Haiku är som bäst
då det verkligen syns som ett silverskepp. en glittrande punkt. Det här är ett litet mästerverk.

snyggt snyggt
2019-02-08

  Poeten Salvador VIP
Period med hailuinspiration?
2019-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Inkarasilas, eh?
Henne minns jag.
2019-02-07

    Roger Runkar Ragnar
Energistoft !
2019-02-07

    Roger Runkar Ragnar
Inkarasilas ler !
2019-02-07

    Roger Runkar Ragnar
Läser ej denna energi, bara absorberar den.

Enkla människor

födda ur odödlig famn

ljusets arvegods
2019-02-07

  Solstrale VIP
Fantastiskt!
2019-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Varifrån kommer då vi som är komplicerade?
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP