Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är från förra året då jag hade en fantastisk upplevelse i tråkiga november


Att hitta en vän

En sol – stråle träffar marken
framför mig, idag.
Den var säregen. Inte som de andra.

Så såg jag – det var du.
Det var du som kommit till mig.
Jag ropade ditt namn, ropade högt.
Så högt att bara jag kunde höra.
Du log.
Du dansade så lätt,
inga fotspår lämnades.

Så var du borta
Och jag dansade vidare och sjöng,
min egen fågelsång.
Jag kände vårens värme, i november
och allt blev begripligt.
Förstod – att du är min vän




Fri vers av Henrik Lindström
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-07 22:38



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Fin skaldat
2019-02-08

  Solstrale VIP
Så fint! ;)
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Lindström
Henrik Lindström