Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den som är mig kär


Vill ha dig

Låt mig förnimma, din doft
- bara en pust.

Låt mig förnimma, din hud
-bara en glimt.

Låt mig förnimma, din kärlek
- vänskap?

Så nu är jag nöjd och nu kan jag somna
tryggt här bredvid




Fri vers av Henrik Lindström
Läst 270 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-02-07 21:04



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Nära och värdigt!
2019-02-07

  alicja lappalainen VIP
vacker och subtil.
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Lindström
Henrik Lindström