Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

C 1

Djävulen finns i detaljerna. Och i det lata tänkandet. Kan jag hantera all denna frihet? Lovprisningar, flörtar.

En andlig elitsoldat borde se bort ifrån det illusoriska. Civila både underskattar och överskattar sex. Det är kulturen. Den sätter sex högst – i själva verket bör det hamna på tionde-femtonde plats. Med klara prioriteringar sätter vi tio till femton värden före kortsiktiga och biologiska nöjen.

Men uppvaktningen står ut som förtidskroppsminnen. Återuppväckt längtan efter all avhållsamhet. Biologiska safter vilar aldrig.










Prosa (Roman) av Mats Edin VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-08 11:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sex är överskattat. En avgud.
2019-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP