Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


varav 85 idag […] är (ännu) en [1] antydan. FR… e. Datering/

fung/

Fet Form Fung/

Tämligen Tjatig Text Fung/

På Förekommen (110/ /a) anledning […] fung/

Ingen Lång Sång (103/ /102) fung/

Färg… schema (97/ /102) fung/

Bigrammet ng (…) foerekommer/

Ping (G) Fung/

Und So Weiter […] Fung/

[ff] fung… enligt manualen/

© 2019 — fung/

farbror zwed bokför (…) system/

fung/

20190208 (FR) fung/

Tämligen Tjatig Text Fung/

[ff] fung… eaunyo/

[·······················] fung/

Ba+ (måhända) fung/

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

________________




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-08 19:55



Bookmark and Share


  farbror zwed
/////////////
 2912 fung/
/////////////
2019-02-08
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed