Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5


klockorna stannar [haiku]

 

Så stod livet där
Döden som gick baklänges
ramlade i grav

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-09 01:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Suverän! :-)
2019-02-10

  Goraxy 89 Orion VIP
Fyndig Träffande - Döden borde se sig om :)
2019-02-09

  Kungskobran VIP
Graven
är som alla kraven
eländes portal
mörk och sval

2019-02-09
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP