Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5


hon som kom ihåg allt [haiku]

 

Självet förlades
Och alzheimers minnesbank
Glömde bort sig själv

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-02-09 01:41



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Själ vet för lades !
2019-02-09

    Roger Runkar Ragnar
Hon
Som
Kom
Ihåg
Allt
2019-02-09

    Roger Runkar Ragnar
(ha-i-ku)
2019-02-09

    Roger Runkar Ragnar
5-7-5
2019-02-09

  Goraxy 89 Orion VIP
Skönt avvikande och Bra !!!
2019-02-09

  Kungskobran VIP
Mitt minne är bra men kort
ju längre bort
desto bättre minne man har
i synnerhet på äldre dar
2019-02-09

  danne //
kan vara grymt för oss som fortfarande finns där runt. Får ett eget uppslag .
Starkt skrivet Kattenkin
2019-02-09

    ej medlem längre
Kortidsminnet brukar vara kort.
Men din dikt vill jag i glömma! Bokmärker den.
2019-02-09
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP