Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersaga



Genomskinliga energier drar
genom rummen
växlar från kyla till värme
En känsla av intimitet
skapar innehåll i det upplevda
vilket är tillfredställande
även om allt är osannolikt
Är dessa andar levande skuggor
i systemets pusselbitar
eller fantasifoster




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-09 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP