Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5


#eftertankenskrankablekhet [haiku]

 

Önskans hopphinder
eftertankens skenande
rädslan bakbinder

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-09 23:30



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra! Du är en fena på haiku!
2019-02-10

  aol
En haiku som säger allt,
2019-02-10

  Kungskobran VIP
Eftertankens kranka blekhet
står sig än
hela vägen till himmelen
där ångrar jag mig ännu en gång
när jag sjunger min svanesång
2019-02-10

    Roger Runkar Ragnar
Brigit Nilsson !
2019-02-10

    Roger Runkar Ragnar
Har fotograferat av Önskans hopphinder.








Detta Alster/Mästerverk behöver inte nödvändigtvis läsas eller att förstå.

Det går alldeles utmärkt att bara beskådas i godan ro.
2019-02-10

    Roger Runkar Ragnar
Här slår ju KattenKin niodubbla knutar på sig själv.
Och levererar med bravur!







Grattis !
2019-02-10

    Roger Runkar Ragnar
Åhhhhhhh…….den är ju trippelbottnad ser jag ju nu !!!!
2019-02-10

    Roger Runkar Ragnar
Här är bara rubriken/titeln en dikt/vers
i sig !

Definitivt nyskapande !

Efter Tankens Kranka Blekhet !



Alldeles Fantastisk Utmärkt Bra Jobbat !
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP