Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte

Vill inte leva
Vill inte finnas här
Vill inte veta att jag någon gång kommer mista dej
Vill bara dö när du dör
När du lämnar mig kommer jag att följa med
Lova att jag får det
Du får inte lämna mig ensam här kvar i mörkret
Snälla
Lämna mig inte
Klarar mig inte utan dej
Mitt hjärta kommer att gå sönder om jag inte får följa med dig
Men jag vet att du aldrig kommer låta mig gå med dig in i dödens värld…….




Fri vers av Bimbo
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-06-20 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bimbo