Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Bara för att jag är en kvinna av Öknens Ros


Det är lätt att vara man

Det är lätt att vara man

när man vet att man kan

vara mot flickorna snäll och rar

och uppträda som en riktig karl

och flickorna vet vad man har

när man ger och tar




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-10 19:40



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Snäll och rar är bästa val
i en relation
inte svår och sval
sån olustig passion
man lider hemska kval
2019-02-10

  Öknens Ros VIP
det mannen har
det kvinnan tar
fast mannen är rar
2019-02-10

  Fulbergarn
japp
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP