Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nålad [haiku]

 

Livet på nålar
van sprutnarkoman sitter
alltid i sticket

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-10 23:06



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En haiku direkt från bister verklighet!
2019-02-11

  Lars Hedlin
Livet blir inte det samma..
2019-02-11

    Sefarge VIP
Svårt att förstå?
När man gått
Under ribban!
När livet i sig
självt kan ge
den största
kicken på
gott och
Ont?
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP