Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manipulation

 

Demonen är alltid hos mig.
Den vågar inte vara ensam och
försöker konstant felkoppla min
hjärnas telefonväxel. Min katt
skyggar för mig och skjuter rygg.
Demonen manipulerar mina
känslor, och vet precis vilka
knappar att trycka på, hur att
få min ångest att gå igång,
utan att jag har en orsak att
koppla den till. Demonen är
kunnig och högst intelligent.
Det enda jag kan göra är att
komma till vila och ro hos Gud.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-11 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP