Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet!

Glider fram
på känslorna
i ett hav
av olust
Livet förfaller sig
att vara
utanför mig själv!












Fri vers av jesse james
Läst 405 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-12 11:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vi möter samma känsla i vardagen,
men då har vi de verktyg alla behöver, vi ser det framförliggande ser varandra in i ögonen
allt utanför vår kontroll påverkar känslan.i grunden finns kommunikation, vi varken förstår eller förmår påverka
utan den viktiga kontakten.
ögat talar utan ord!
tack för jag fått förmånen bena upp känslan./Mvh


2019-03-21

    ej medlem längre
Kännbar
2019-02-12

  Fulbergarn
känns igen
2019-02-12
  > Nästa text
< Föregående

jesse james